Uvjeti korištenja

Osnovni podaci koje pružate posjetom stranica društva Decking d.o.o.

Društvo Decking d.o.o. prikuplja osobne informacije koje pružate na stranicama društva Decking d.o.o., primjerice, kada kupujete proizvod, da biste dobili marketinške proizvode i informacije, kontaktirali s korisničkom službom društva Decking d.o.o. ili odgovorili na upitnike ili ankete društva Decking d.o.o. One mogu uključivati:

  • kontaktne informacije poput vašeg imena, adrese, telefonskog broja ili adrese e-pošte
  • registracijske informacije poput vašeg korisničkog imena i lozinke
  • informacije o zaposlenju, obrazovanju i ostale popratne informacije kada se raspitujete o zaposlenju u društvu Decking d.o.o.
  • sadržaj koji vi možete navesti (primjerice, pri popunjavanju našeg Internetskog obrasca za kontakt ili pri slanju drugih podataka).

Osobni podaci koje dijelite tijekom ostalih interakcija s društvom Decking d.o.o.

Možete se obratiti društvo Decking d.o.o. kako biste postavili pitanja, raspravili o svojim dvojbama ili prijavili probleme s našim proizvodima. Ako komunicirate s društvom Decking d.o.o. ili od njega zatražite informacije, možda ćete trebati navesti svoje kontaktne informacije kao i sve osobne podatke koji su važni za vaš zahtjev.

Informacije koje se mogu automatski prikupljati

Kada upotrebljavate stranice društva Decking d.o.o., također možemo automatski prikupljati određene informacije o upotrebi te o uređaju, kao što je opisano u nastavku.

IP adresa

Kada posjećujete stranice društva Decking d.o.o., možemo zabilježiti adresu internetskog protokola („IP”) vašeg računala ili drugog elektroničkog uređaja. IP adresa identificira elektronički uređaj koji upotrebljavate za pristup stranicama, što nam omogućuje da komuniciramo s vašim računalom dok pretražujete stranice društva Decking d.o.o. i prilagođavate sadržaj svojim potrebama.

Kolačići i ostale tehnologije praćenja

Informacije o vašoj upotrebi stranica društva Decking d.o.o. prikupljamo i tehnologijama praćenja kao što su kolačići i web-pratilice. „Kolačić” je jedinstveni numerički kod koji se prenosi na vaše računalo radi praćenja vaših interesa i preferencija te kako bi vas se prepoznalo kao posjetitelja koji se vraća. „Web-pratilica” transparentna je grafička slika postavljena na mrežnu stranicu, e-poštu ili oglas koja omogućuje praćenje stvari kao što su aktivnost korisnika i promet stranice. Ove tehnologije pomažu u pamćenju vaših preferencija i omogućuju nam da vam pružimo sadržaj i značajke koji će vas vjerojatno najviše zanimati na temelju analize podataka o klikovima koja pokazuje vaše prethodne aktivnosti na stranicama društva Decking d.o.o. U oglašavanju upotrebljavamo servis Google Display Advertising (odnosno njegove usluge Retargeting with Google Analytics, Google Display Network Impression Reporting, DoubleClick Campaign Manager integration i Google Analytics Demographics i Interest Reporting) kako bismo (1) vam pokazali svoje oglase na drugim mrežnim stranicama na temelju vaših prijašnjih posjeta stranicama društva Decking d.o.o. i (2) bolje razumjeli dojmove koje ostavljaju naši oglasi te upotrebu oglašavačkih servisa. Kad je riječ o usluzi Google Analytics Demographics and Interest Reporting, možemo se poslužiti podacima iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podacima publike treće strane (kao što su dob, spol i interesi) uz servis Google Analytics kako bismo razumjeli i poboljšali svoje marketinške kampanje i sadržaj stranice.

Dio našeg internetskog oglašavanja odvija se putem servisa Google Display Advertising. U sklopu tog programa upotrebljavamo značajke servisa Google Analytics kao što je Retargeting. U vezi s tom značajkom i ostalim značajkama koje nude oglašavačke mreže, mi i operateri oglašavačkih mreža, uključujući Google, možemo upotrebljavati kolačiće treće strane (kao što je DoubleClick kolačić), a u nekim slučajevima i kolačiće prve strane (kao što je Google Analytics kolačić), da bismo informirali, optimizirali i nudili oglase diljem interneta na temelju prethodnih posjeta korisnika stranicama društva Decking d.o.o.. Kad posjetite stranice društva Decking d.o.o., možemo vam pokazati i oglase naših podružnica.

Servis Google Ads možete isključiti tako da odete na stranicu http://www.google.com/ads/preferences. Ako ne želite da se servis Google Analytics koristi vašim podatcima, u svoj preglednik možete instalirati dodatak kojim isključujete Google Analytics. Dodatak možete preuzeti na stranici za isključivanje servisa Google Analytics.

Ova stranica društva Decking d.o.o. nije osmišljena da bi odgovarala na signale o nepraćenju koje dobiva iz preglednika.

Više o kolačićima i ostalim tehnologijama praćenja, uključujući način kako ih onemogućiti, možete saznati posjetite li stranicu http://www.allaboutcookies.org/. Imajte na umu da su neki kolačići ključni za funkcioniranje naših stranica te će njihovo brisanje ili onemogućavanje smanjiti funkcionalnost stranice.

Praćenje mobilnog uređaja

Neke stranice društva Decking d.o.o. dostupne su i kao mobilne aplikacije ili mobilne stranice koje možete upotrebljavati na svojem mobilnom uređaju. Ako se za pristup stranicama društva Decking d.o.o. i njihovu upotrebu služite mobilnim uređajem, uz prethodno pisane informacije, možemo prikupljati i sljedeće informacije specifične za mobilni uređaj: identifikacijski broj uređaja ili reklame, vrstu uređaja, vrstu hardvera, adresu kontrole pristupa mediju („MAC”), međunarodni identitet mobilne opreme („IMEI”), verziju vašeg mobilnog operativnog sustava, platformu koju upotrebljavate za pristup stranici društva Decking d.o.o. ili za njezino preuzimanje (npr. Apple, Google, Amazon, Windows), informacije o lokaciji i informacije o upotrebi za vaš uređaj i vašu upotrebu stranica društva Decking d.o.o.

Informacije prikupljene iz drugih izvora

Informacije o vama možemo kombinirati tako da informacije zabilježene pri posjetu jednoj stranici društva Decking d.o.o. kombiniramo s informacijama zabilježenima pri posjetima drugim stranicama društva Decking d.o.o. Također možemo kombinirati informacije o vama koje su prikupljene na stranicama društva Decking d.o.o. s informacijama koje smo prikupili izvan mreže kao i s informacijama koje smo dobili od trećih strana.

Kako se koristimo vašim informacijama

Vašim se osobnim podatcima koristimo kako bismo vam pružili proizvode i usluge koje zatražite, komunicirali s vama, poboljšali vaše iskustvo na stranicama društva Decking d.o.o., općenito unaprijedili svoje proizvode i usluge te ostale poslovne svrhe. Te upotrebe također mogu uključivati bilježenje, organizaciju, strukturiranje, pohranu, prilagodbu ili izmjenu, pronalaženje, obavljanje uvida, uporabu, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje osobnih podataka. Osobni podatci koje prikupimo o vama mogu biti pohranjeni pet godina od naše zadnje interakcije s vama, nakon čega će se podatci arhivirati samo onoliko dugo koliko je to razumno potrebno u prethodno navedene svrhe, u skladu s nadležnim zakonima.

Pružanje proizvoda i usluga koje zatražite

Ako odaberete kupiti naš proizvod ili primati našu uslugu, osobnim podatcima koje pružite putem stranica društva Decking d.o.o. koristimo se da bismo upravljali vašim narudžbama i računima, obrađivali plaćanja, odgovarali na vaša pitanja, pružali vam tražene usluge i ponudili optimalno korisničko iskustvo.

Marketing

Od društva Decking d.o.o. i njegovih podružnica također možete primati marketinške informacije, primjerice ponude o proizvodima ili uslugama povezanima s društvom Decking d.o.o., pozive da sudjelujete u anketama o našim proizvodima ili obavijesti o posebnim promocijama. U takvim ćemo se slučajevima koristiti vašim kontaktnim i ostalim osobnim podatcima kako bismo vam slali marketinške informacije.

Iskustva prilagođena korisniku

Osobni podatci koje navedete mogu se upotrijebiti za stvaranje ponuda, informacija ili usluga prilagođenih korisniku, odnosno osmišljenih prema vašim interesima i preferencijama. Također se možemo koristiti IP adresom i podatcima koje automatski dobivamo s pomoću kolačića ili sličnih tehnologija praćenja da bismo stranice društva Decking d.o.o. učinili jednostavnijima za upotrebu i navigiranje kao i da bismo personalizirali sadržaj na stranicama društva Decking d.o.o. predviđajući koje bi vas informacije i usluge mogle zanimati.

Unaprjeđenje poslovanja i proizvoda

Društvo Decking d.o.o. analizira informacije koje ste pružili kako bi utvrdio nove činjenice koje mu mogu pomoći da bolje razumije potrebe korisnika te da poboljša, razvije i ocijeni proizvode, usluge, materijale i programe. U navedene svrhe društvoDecking d.o.o. ne koristi se informacijama koje vas mogu izravno identificirati.

Analitika i unaprjeđenje stranice

Informacije koje ste pružili i informacije o vašoj upotrebi stranica društva Decking d.o.o. koje automatski prikupljamo možemo iskoristiti u praćenju korisničkih uzoraka prometa i preferencija radi unaprjeđenja, analize i optimizacije stranice.

Sigurnost podataka

Društvo Decking d.o.o. provodi razumne tehničke, administrativne i fizičke kontrole kako bi zaštitio sve osobne podatke prikupljene putem stranica društva Decking d.o.o. Međutim, uvijek postoji doza rizika da bi neovlaštena treća strana mogla presresti internetski prijenos ili da će netko pronaći način kako omesti naše sigurnosne sustave. Molimo vas da budete iznimno oprezni pri slanju osobnih podataka internetom, a posebice informacije povezane s financijama. Društvo Decking d.o.o. ne jamči da neovlaštene treće strane neće imati pristup vašim osobnim podatcima. Stoga pri slanju osobnih podataka stranicama društva Decking d.o.o. morate odvagnuti i koristi i rizike.

Stranice treće strane i dodaci za društvene mreže

Ova Izjava o privatnosti ne primjenjuje se na stranice društva Decking d.o.o. koje nisu povezane s ovom Izjavom o privatnosti ili s mrežnim stranicama trećih strana na koje se mogu povezivati stranice društva Deckng d.o.o. Stranice društva Decking d.o.o. mogu se koristiti dodacima za društvene mreže (npr. gumb „Sviđa mi se” na Facebooku, gumb „Podijeli na Twitteru”) kako bi vam omogućile jednostavno dijeljenje informacija s drugima. Kada posjetite stranice društva Decking d.o.o., operater dodataka za društvene mreže na vaše računalo ili drugi elektronički uređaj može postaviti kolačić koji tom operateru omogućuje da prepozna pojedince koji su prethodno posjetili našu stranicu. Ako ste prijavljeni na društvenu mrežu (npr. Facebook, Twitter) dok pregledavate našu stranicu društva Decking d.o.o., dodatak za društvene mreže omogućuje toj društvenoj mreži da prima informacije o tome da ste posjetili našu stranicu društva Decking d.o.o. Dodatak za društvene mreže također omogućuje društvenoj mreži da dijeli informacije o vašim aktivnostima na našoj stranici društva Decking d.o.o. s ostalim korisnicima društvene mreže. Tim postavkama dijeljenja upravlja društvena mreža, a za njih je nadležna njihova Pravila o zaštiti privatnosti.

Promjene u našim Pravilima o zaštiti privatnosti

Osobne podatke upotrebljavat ćemo samo na način opisan u ovim važećim Pravilima o zaštiti privatnosti kada su informacije prikupljene od vas ili kada ste ih vi odobrili. Međutim, zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku promijeniti uvjete ovih Pravila o zaštiti privatnosti, što ovisi i o svim primjenjivim zahtjevima za odobrenje. Sve promjene Pravila o zaštiti privatnosti bit će objavljene na ovoj stranici, zajedno s novim danom stupanja na snagu. Društvo Decking d.o.o. savjetuje vas da redovito provjeravate je li došlo do kakvih promjena Pravila o zaštiti privatnosti. Sa svim osobnim podatcima koje se prikupe na temelju vaše kontinuirane upotrebe stranica društva Decking d.o.o. postupat će se u skladu s trenutačno objavljenim Pravilima o zaštiti privatnosti.

Privatnost i sigurnost

Društvo Decking („Decking.hr”), zajedno sa svojim podružnicama i tvrtkama-kćerima, poštuje vašu privatnost, cijeni naš odnos te je predan čuvanju vaše privatnosti. Shvaćamo koliko je našim klijentima i posjetiteljima stranica društva Decking d.o.o. važna privatnost. Osobne podatke koji pojedinca mogu osobno identificirati upotrebljavamo pridržavajući se naših Pravila o zaštiti privatnosti. Pristupanjem internetskim stranicama društva Decking d.o.o. i njihovom upotrebom pristajete na to da budete obvezani tim Pravilima o zaštiti privatnosti.

Shvaćate i suglasni se da se pri slanju svojih informacija koje vas mogu osobno identificirati internetskim stranicama društva Decking d.o.o. ne može dati apsolutno jamstvo sigurnosti iako društvo Decking d.o.o. provodi mjere zaštite kako bi spriječio neovlašteni pristup ili presretanje. U MALO VJEROJATNOM SLUČAJU PRESRETANJA ILI NEOVLAŠTENOG PRISTUPA UNATOČ ULOŽENIM NAPORIMA, DRUŠTVO Decking d.o.o. NE PREUZIMA ODGOVORNOST ZA TAKVA PRESRETANJA ILI NEOVLAŠTENI PRISTUP KAO NI ZA BILO KAKVU IZRAVNU, NEIZRAVNU, POSEBNU, SLUČAJNU ILI POSLJEDIČNU ŠTETU (UKLJUČUJUĆI IZGUBLJENU DOBIT) KOJU PRETRPE KLIJENT ILI KORISNIK, ČAK I KAD JE DRUŠTVU Decking d.o.o. PRETHODNO SAVJETOVANO DA POSTOJI MOGUĆNOST TAKVIH ŠTETA, DRUŠTVO Decking d.o.o. NE IZJAVLJUJE, NI IZRIČITO NI IMPLICITNO, DA SU INFORMACIJE KOJE NAVEDE BILO KOJI KLIJENT SIGURNE OD PRERETANJA ILI NEOVLAŠTENA PRISTUPA TE NE DAJE NIKAKVA IMPLICITNA JAMSTVA O TRŽIŠNOM JAMSTVU I PRIKLADNOSTI ZA ODREĐENU SVRHU. SVAKI KORISNIK ODGOVORAN JE ZA POVJERLJIVOST SVOJE LOZINKE.